Baskytara

Baskytara

Anotace: rozněžněná doteky jeho tónů :)

Pomalinku rozkládaná
na jemnocit sledu tvých tónů,
sním v tvých intervalech.

Mám tě moc ráda.

Tonu pod doteky tvých hlasů,
tvá... uklidněná... rozevlátá...
trošičku nedočkavě
si v srdci spřádám
sen, že jsem tvá baskytara

(je to hloupý, ale co by ne...)
však víš, miluju tě
Autor Patěnka, 10.09.2014
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, tvoje líčko. ale můj ďolíček, AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí