Prchavá

Prchavá

Anotace: Když se věci mění.

Setkání,
Já a ona,
Poprvý,
Nevíme co doba,
Co čas, jestli se blíží,
Naděje a nebo zloba,
Jiskry a zmatky,
Chuť to vzít zpátky.

Další a další,
Dotyky, polibky,
Krásné dny,
Krásnější noci,
Nejkrásnější pocit,
Řekla miluj mě,
Já jí znič mě,
Roztrhej na kousky,
Rozpraš na louky,
Obaly se zas zhlukly,
Přítomnost,
Kudly,
Náboje,
Co nám lítají skrz duši,
Závoje,
Co pod světlem noci,
Přikrývají ten zločin,
Vůči nám,
Chuť být sám,
A naopak,
Provazy touhy,
Snění v ní,
Prodloužený pobyt,
Blouznění.

Jsem upřímný,
Ona to ví,
Jsem,
Všude kolem smrt,
Všude kolem láska,
Pro mě už jen páska,
Mrazení v zádech,
Slyšíš ten nádech,
Nepleť si to s vinou,
Ona přišla,
Stala se mnou,
A já zmizel.
Autor tead55, 14.09.2014
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí