Ticho

Ticho

voda sa už stíšila ..
našla svoj pokoj a obiala vás ..
spoločne ako jedno telo ..
ale chlad vám po tele prechádza ...
hladí ti do očí .. a daruje ti posledné útržky spomienok::
na svet ktorí tam nad hladinou spaľuje veľký koniec
a plač či krik deti a ich matiek ...
čierny mrak zakrýva hladinu ..
slepota prichádza a spomienky už nemôže darovať ..
už iba pohladí tu krásnu bytosť pred sebou
zem pod nohami necíti ..
iba sa nechávajú unášať smrťou
už zatvára oči tvoj ochranca...
ostávaš tu pomaly sama ...
všade vládne ticho ...
tak ich zatvor pomaly sním ...
kým ti daruje poslednú modrú ružu
zatvor oči nech sčerná ako svet nad hladinou ..
Autor Darken Salem Jesus, 28.10.2014
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí