Žena

Žena

Anotace: láska mení lad na novu kameň na chlieb tmu na svetlo

Rok 0 - nechávate ma z hlavou medzi kolenami v čiernom kúte
som medzi vami ale nie s vami
hovorite o ľuďoch ako som ja
sú ako legenda či hnusné klamstvo
ktoré bolí ako keď mi steká krv z úst
zatvorené oči a nenadísť v myšlienkach
-
Rok Nikgam - postavil som sa a išiel som v pred
z dýkou v tele
a zakrývaným oblekom ...
oči mám dokorán otvorené ..
pripravený zabiť ...
vrážam pastou do steny
kopem do skla márnosti
skáčem z myšlienok medzi vás
-
Rok Masagy - som tu teraz a navždy
zbavíš sa ma keď poviem
inak trpíš večne
pomsta je sladká
ten kto hovorí že nie čoskoro okúsi bolesť
ale niekto prichádza
krása žena prechádza pomedzi budovy
čo hľadá?
zelené oči čierne vlasy a nádherné peri...
-
Rok láska -
polož n§ž prestaň rezať ..
vydaj sa za volaním
bež ako len vládzeš
niet veľa času ..
supi sa zbiehajú..
prišla si po teba ...
volá tvoje meno a tak sladko ako nikde nikdy
pobozkaj tie krásne peri a zabudni
si znovuzrodený !
Rok čo? -
KDE JE TERAZ TO ZLO? !!!
Autor Darken Salem Jesus, 14.11.2014
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí