Nemám slova

Nemám slova

Anotace: ach jak jsi to jen udělala...

Bože jsi tak nádherná,
nemohu uvěřit, že jsem tě potkal.
Nemohu uvěřit, že jsi se mnou mluvila.

Jsi tak nádherná,
těžko slovy popsat, čím jsi mě okouzlila.
Vím jen, že je to trvalé.
Ač se snažím, nedokážu ten pocit popsat.

Jak jen jsi to udělala?
Máš nějaké tajemství.?
Ta temnota mne přitahuje,
ach jak jsi to udělala?

Už nemám slova, kterými bych vyjádřil,
jak úžasná bytost jsi.
Autor Taya, 04.12.2014
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: adaj, VEDz RVAHEs, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí