Kocovina z lásky

Kocovina z lásky

Anotace: Všem starým známým promlčeným láskám

V mých žilách
hedvábném modrém potrubí
po stěnách stéká smutek.
V kalužích se topí peří holubí
a skutek utek'.
Po mokré dlažbě se potácí
má hrdost a můj klid
zas přemlouvají zlaté lampy
ať s nimi jdou ještě pít.
Ráno se mi pak snaží zatajit
že všechny drobné propily a poztrácely
a že Tvé dlaně je v jednu chvíli v hrsti měly.
Mají kocovinu
a zbytky Tebe zvrací.
Po sté jim říkám na rovinu
ať tolik neutrácí.
Mé svědomí jim už na dluh nedá.
Vždyť z hedvábného potrubí zbyla
jediná žíla
prázdná
bledá.
Autor Pěna dnî, 06.02.2015
Přečteno 583x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, bogen, Pamína, enigman, Gatita, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Troufám si říct že ten pocit znám..a skvěle jsi ho popsala :)

06.02.2015 09:52:04 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí