Štědrovečerní

Štědrovečerní

Anotace: Šepoty do noci

Tvé sny ať voní vanilkou a skořicí.
Ukradla jsem ji měsíci
který se chtěl chlubit
tou voňavou nadílkou
a
prodávat ji po lžíci tam
kde utajené lásky nabírají druhý dech.
A celou Mléčnou dráhu pak
nesou na zádech
plivou hvězdný prach a krev
a nám se hrůzou potí čela
že my už nikdy nepopadnem dech
když naše srdce prý
zkameněla.
Autor Pěna dnî, 08.02.2015
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, A42, jitka.svobodova, Amelie M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani náhodou...

13.02.2015 11:22:28 | enigman

? Kdo/co/kdy/proč

13.02.2015 11:33:14 | Pěna dnî

srdce nezkamení...

13.02.2015 11:39:59 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí