Paprsek Lásky

Paprsek Lásky

Anotace: paprsek

Paprsek lásky k tobě pomalu proniká,

proniká -li k tvému jménu,

skrze tvé vlasy,

řasy, tělu tvému dokonalému.

Teplem tě prohřívá, proniká pomalu -

do tvého chladného srdce.

Jednou pochopíš, že je to čisté, upřímné.
Autor Taya, 06.06.2015
Přečteno 666x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí