Lavaij Trogo a Princezná bez mena

Lavaij Trogo a Princezná bez mena

Anotace: Darken Salem jesus

Princezná bez úcty
čakám na teba pod hradbami
chcem sa s tebou milovať v mesačnej lune
pri vlčom plači

naše tela budú spievať pieseň vášne a sexu
spomienky na hriechy v tú chvíľu opadnú..
starosti sa stanú smiešnou fraškou
a dotyky nás budu viesť

po ceste krásnej noci ktorú sprevádza pochod nočných bytostí ...
láska ktorá lieči spálené stromy ...
bolesť a choroby či depresiu ..
keď ma budeš znovu opúšťať tak ako noc ktorá sa stáva dnom
pamätaj že ťa tu budem znovu čakať ..
Autor Darken Salem Jesus, 27.07.2015
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí