Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Darken Salem Jesus

snažíš sa bádať v myslí
hľadáš myšlienky ktoré chceš zničiť
zabudnúť a znechutiť
boj o miesto plného kľudu
ťažký ukrutný smrti presýtený
bojíš sa otvoriť oči
vidieť jej tvár ktorá sa k tebe neotáča
pozostatok légie srdcovej kráľovnej
dorazíš hromom a bleskom
všetko čo máš ako fénix stvorený zo slova
zomri a povstať ako jeho červené perá ..
potom si už nebudeš pamätať..
môžeš isť bez bolesti ďalej ..
Autor Darken Salem Jesus, 28.07.2015
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí