Nešťastná

Nešťastná

Anotace: pochybnosti

Milovat tě a umírat,

nechat se stále užírat,

představou, jak mělo by to být,

stále v sobě prázdnotu mít.

Nikdy neslyšet od tebe ta dvě slova,

doufat tiše a křičet a vyčítat,

veršovat a tepovat slova,

s ničím víc už nepočítat.

Stále cítit lásku jinde,

cítit se víc provinile, to je ende.


Milovat tě budu stále,

ale sobě věrná chci být nadále,

a své představy o lásce ,

a vidět pouze slunce.

To chci.
Autor Taya, 10.10.2015
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, GiovaniDaVinci, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí