ČAROVNÁ

ČAROVNÁ

Anotace: 25.7. 2015... zlomový okamžik v mém životě... Už v něm nekráčím sama...

Jakýsi čaroděj ze země Bos
při západu slunce
použil svou hůl
a čarovnou moc...

A tak jednoduchým kouzlem
kdy máchal hůlkou horem
i spodem
zapálil troud
i zažehl plamen....

Dva plamínky tančily nesměle
než se v mžiku
proměnily ve velké
a pak v jeden

Obávám se však o život čarodějův
jelikož v narůstajícím zmatku
zapomněl na to,
že nosí dlouhou bradku...
Autor MishaArt, 27.10.2015
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí