Představo

Představo

Anotace: .

Ruku tvou kašmírově hebkou

bych mohl držet až

do skonání svého, které

jistě přijde dříve,

než ty vůbec

zestárneš.

 

Je to jisté

a zároveň tak pošetilé se to jeví, když

vezmu na mysl, že my dva

tak

rozdílní a nesmířliví a přece stále se

přitahující dva lidé

žijeme tak symbiózně a

překážky, co jiným strasti přináší, nám

vymykají se obloukem.

 

Opravdu jak

nepředstavitelně idylicky se jevíme

veřejnosti a jak

NEVĚŘÍCNĚ pohlíží na nás rodiny,

které dávno zanevřely nad osudem

svých zbloudilých potomků.

 

Víš já

jsem nikdy netušil, že něco

tak krásného lze vůbec

zažít

a jen ty mě můžeš dovést za horizont, však

ohlédnout se musím

zpět na tebe a zjistit prvně, zda

vůbec

...

JSI?

Autor hselby, 21.03.2016
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí