Chtěl bych ještě zažít

Chtěl bych ještě zažít

Anotace: Trocha poezie o vztazích :-)

Chtěl bych ještě zažít jak si ráno češeš vlasy,
tvůj šampon mi,ale víckrát nezavoní
Hlavou táhnou myšlenky na starý dobrý časy,
tvý oči už pro mě slzu neuroní.

Jen jednomu z nás teď slunce svítí
řekni,proč je zem tak studená?
V řasách se ti kapky rosy třpytí,
slaná je a ty jsi zmatená.

Myslela jsis když to příjde,že to bude navždy,
pohádkám už nikdy víckrát neuvěříš.
Z lásky lidi umíraj a někteří i vraždí,
to je důvod proč máš asi na okně mříž.

Jen jednomu z nás teď slunce svítí,
řekni proč je zem tak studená?
V řasách se ti kapky rosy třpytí,
slaná je a ty jsi zmatená.

Ležím si tu pod zemí a je mi trochu zima,
co se stalo asi nikdy nepochopím.
Slyším chlápka jak ti říká,že to bylo príma,
než mě zabil viděl jsem jen tvůj nahej klín.

Jen jednomu z nás teď slunce svítí,
řekni proč je zem tak studená?
V řasách se ti kapky rosy třpytí,
slaná je a ty jsi zmatená.

Ještě jednou chtěl bych zažít jak si češeš vlasy.
Autor Fonlord, 30.03.2016
Přečteno 542x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí