Pokoj

Pokoj

Anotace: Pokoj

Pokoj

 

Není světlo.

Není tma.

Prázdný pokoj.

V něm my dva.

 

Každý sám za sebe.

V té jedné posteli.

Občasný příval vzdechu.

Nic už se nezmění.

 

Díváme se na sebe.

Druhého nevidí.

Na opačných stranách postele.

Pod peřinou ukrytí.

Autor ChrisDill, 29.08.2016
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí