Už nechci...

Už nechci...

Anotace: Odmítnutí

Jdi pryč od mých dveří

Já už v tebe nikdy neuvěřím

Nečekej na mě na tramvajové zastávce

Nevystoupím, když tě tam uvidím

 

Hledal jsem léta

Jen a jen tebe

Usměj se, lásko

Polož mi ruku na rameno

 

Bývalo, co bývalo

Teď už je to jinak

Už nejsem mladá, žádoucí

To přece víš… proto jsi odešel

 

Vracím se k tobě

Hlouposti mládí jsou tytam

Prosím, vezmeš mě zpět k sobě?

Nemůžu bez tebe být

 

Už nejsem tvoje

A na lži jsem zvyklá

Slýchávala jsem je tak často

Nemyslíš snad, že ti nyní uvěřím

 

Lásko, mám tě rád

Chci ti jen říct

Vzít tě do náruče

A houpat

 

Nedokážu, když jsi mě zranil

Zradil mou víru

Druhou šanci nečekej

Milý můj minulý

 

Minulost je pryč

A já jsem tu teď

Budoucí věci můžu změnit

Odpustíš, jako už stokrát?

 

Modré z nebe neslibuj

Nemůžeš mi dát víc než tenkrát

Znám tě, věř mi

Nenechám si srdce znovu zlomit

 

Co mám udělat proto, abys mě vzala zpátky

Změnil jsem se, poučil…

Už umím číst mezi řádky

 

Co po mně ještě chceš?

Po těch letech, co jsi tu nebyl

Mé srdce opět s sebou vezmeš

Zbytek rozumu jsi pozbyl

 

Nebuď ledovou královnou

Svíci znovu zažehnu

I tvé srdce

Pokud budeš chtít

 

Ale já nechci…

 

Autor Kate3, 14.11.2016
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám. :-)

15.11.2016 06:11:45 | Iva Husárková

Chápu. A děkuji za odezvu. :)

15.11.2016 20:38:18 | Kate3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí