Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: volný verš

Slunce, které dopadá na mou tvář
Příjemně hřeje, ale nikdy nenahradí teplo tvé lásky
Klidně můžu být v místnosti plné lidí, ale mé myšlenky stejně zabloudí k tobě
Čím více a déle jsem s tebou, tím hůře se opouštíš
Chybíš mi
Tvá přítomnost se pro mě stala drogou a zjišťuji, že vlastně nevím, kdo jsem
Nevím, čím chci v životě být, ale vím, že si přeji mít tě po svém boku
Abych mohla pohřbít všechny své kostlivce ve skříni
Abych mohla po tvém boku rozkvétat
Chybíš mi, lásko
Každou hodinu, minutu, vteřinu
Autor KristyZ, 12.03.2017
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybychmom poskladali za sebe Naše chybíš, určitě to bude nakonec nekonečno..

13.03.2017 04:22:42 | Jin&Jang

Jak pravdivé

06.05.2017 11:40:32 | KristyZ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí