Blues z druhé strany patra

Blues z druhé strany patra

Anotace: Psáno jako hudební text.

Pokorně, důstojně
vzal jsem pokoj
na druhé straně patra
tam nechtěl nikdo kromě mě
malý krcálek
já kukátkem si pátrám

z tebe vždycky bystří zrak
jak po chodbě si nenuceně tančíš
jestli pro mě či jen tak
položíš svoje ruce na mříž

na šachtu výtahu
a rozparkem odhalíš své nohy
pak bez všech průtahů
zničí mě jeden krátký pohyb

prst najde tlačítko
a zavolá k sobě převozníka
už pálí mě oko
jak po chodbě znenadání svítá

nastoupíš bez mince
kráska, ta těžko někde platí
pro tebe zblázním se
jsi mé doživotní zaujetí

pokorně, důstojně
vzal jsem pokoj
na druhé straně patra...
Autor Vašek Špongr, 16.09.2017
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí