Peklem jsi prošla

Peklem jsi prošla

Prošla jsi peklem
Od první chvíle
Že skončíme v posteli
Oba jsme věděli

Pár vteřin radosti
Poté vlna bolesti
Jako výbuch v tobě
Podobal jsem se modle

Byl jsem jak kazatel
Hltala jsi má slova
Nevěděla jsi ale
O co mi jde hlavně

Být tvůj zachránce
Kdo bude tě bránit
Ale to nejsem já
Já ta bestie zlá

Prošla jsi peklem
A já byl ďábel sám
Znovu zas přijdeš
Rozkoš neodmítneš
Autor ManBNamed, 18.11.2019
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí