nahota

nahota

Anotace: úplná

přála jsem si,

abys mě miloval

takovou jaká jsem,

znáš to

 

a zároveň se bála, že mě někdy poznáš

 

přála jsem si,

abys o mně věděl všechno,

i ty kostlivce,

znáš to

 

a zároveň se bála, že se to někdy dozvíš

 

přála jsem si, abys miloval iluzi,

bylo by hezký

vidět ti ji v očích navěky,

ale víš co je víc?

 

když se na mě díváš pořád stejně

dokonce i dneska, když..

 

p.s. nikdo mě neznal blíž

 

 

 

Autor komantytapel, 18.02.2021
Přečteno 303x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, blues, Iva Husárková, Vivien, Rozmarýna, Bartika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...uvědomění si. Hezky napsané. *ST ;)

19.02.2021 17:47:44 | jenommarie

Tak ta je, myšlenka, i název k ní padne, výstižná a líbí se mi. ST

18.02.2021 23:15:09 | Vivien

Tahle se mě hluboce dotkla... Nádherná. ST.

18.02.2021 23:03:24 | Rozmarýna

Teda, tak ta mě ale dostala...Nádhera!

18.02.2021 20:35:10 | Bartika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí