Koloběh

Koloběh

Anotace: A tohle bolí..ale nejlíp..

Promiň

Ty a já,

Víno, jaro

Nebo on?

Kdo jsme?

Kdo jsme my?

My nebo "My"?

 

Kdo je a kdo není,

Co jsem já a co jsi ty

Sakra

Kdo je kdo?

Zamotat se v sobě

Zamotat se v nevěře.

Motat se v nás a nevědět,

Jak si to neužit.

 

 

Promiň.

Sakra promiň.

Promiň mi to..

 

 

Tohle jsem nechtěla, 

A přesto se to stalo,

Protože koloběh, 

Ten kurva není fér.

 

On miluje jí,

Já jeho,

Ty mě,

A nikdo nemiluje sebe.

 

Prosím promiň

Autor someone.else, 27.03.2021
Přečteno 199x
Tipy 4
Poslední tipující: horečka., blues, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí