Myslím, že láska je..

Myslím, že láska je..

Anotace: Myslím si, že o tom pořád nic nevím.

Myslím, že láska je..

Když ti poezie dává zase smysl.

Když v každém slově vidíš sebe,

Cítíš jeho doteky a pohledy.

 

Myslím, že láska je..

Když každý text, každé písničky, je o něm.

Když v každé sloce cítíš vzpomínku,

Vidím ho stát na té zastávce.

Vidím, jak mizí.

Nejde na něj dosáhnout. 

 

Myslím, že láska je..

Když to i trochu bolí,

Vše stojí, čas není, prostor mizí. 

Jen mlha..

 

Myslím, že láska je..

Když to nedává smysl. 

Není v tom zisk.

Jenom touha držet, splynout.

Kam to ale vede? 

 

Myslím, že láska je..

Nemyslím si nic. 

Myslím, že o tom nic nevím.

 

Autor someone.else, 28.03.2021
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Roser, Emily Říhová, Frr, Rozmarýna, mkinka, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky si myslím...

28.03.2021 22:33:28 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí