Má velká chyba

Má velká chyba

Anotace: Co jednou uděláš, nejde vzít zpět

Kde se to toulám?
Temný roh jsem zas objevil?
Všude plíseň a smrad
Zřejmě zase upadám

Daleko od povrchu bytí
Já klesám níž a níž
Cítím, jak paprsky méně svítí
Smrt mne láká pořád blíž

Zavírám a znovu otevírám
Truhlu plnou vzpomínek
Colt si jemně tisknu k hlavě
Stěnu barví, barví společný obrázek

Jak se máš? Co asi děláš?
Jaký byl tvůj den? Jaký byl oběd?
Jak jsi spala? Co tvůj noční sen?
Já se bál a okolo noční můra
Byla jsi ekvivalent pro můj zen

Stále a pořád hledám
Slova, které chtěl bych říct
Ty jsi oběť a já včela
Která minula svůj cíl
Autor Roy, 15.04.2022
Přečteno 184x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...divný, ale takoví jsme my...;-)zvláště v lásce...

15.04.2022 17:18:53 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí