Vjem sněmu žen

Vjem sněmu žen

Anotace: Ženy

Vjem sněmu žen
O čem asi rokují
A jak ruší má přítomnost
Krásná a ztepilá
Byla je a bude
Jedle
Je hned vedle
A ony zdobné nádoby rozkoše
Života a touhy
Rákosu co roste z vody
Dávají smysl
A tvoje mysl ztracena
Kreslí jako mraky v oblacích
Než přijde vítr
Co i plachtu rozdvojí
V celek jsou dva v páru
Říkají
A hříchu
Jablko v dlani svírá
Tomu se říká pokušení
A motorka ze dvorka spolu s drny letí
Křik, hrábě, výfuku i báby řev
Hodně do horizontu taháš, topíš pod kotlem
Letíš
Až bude v náruči
Ať si klidně poručí
Autor umělec2, 20.02.2023
Přečteno 129x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí