Slavia

Slavia

únor 2023

 

 

Slavia

 

copa můžu tady nahlas a beztrestně

přiznat že

moje červenomodrý srdce

tluče v rytmu sešívaný Slavie?!

vždyt se budu zítra obracet v hrobě!

je to jen pár dní v týdle šílený době

čestně, věř mně

však je to hlavně kvůli tobě

 

(ty vole)

 

o všem víš i přes vlnu nevole

zmizels tak nevinně

jak by to bylo z mojí vůle

tak si musím něčím pomoct - holt je to Slavie

sic je mi to nemilé

jistě - radši bych tebe

 

Autor redandreablue, 20.02.2023
Přečteno 105x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Dobi, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Červeno bílé srdce?

20.02.2023 23:43:53 | šerý

červenomodrý je správně ;) to je ta potíž... zaplaťpánbůh :)

22.02.2023 11:12:49 | redandreablue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí