vzpomeň si

vzpomeň si

 

        Podej mi ruku

        a zavři oči

        jsem tu s tebou

        potichu dýchej

        poslouchej hudbu

        slyším lásku

        ve tvém srdci

        vidím štěstí

        ve tvých očích

        byli jsme spolu

        jsme stále spolu

        až umřeme

        zase shodí nás dolů

        v příštím životě

        zase se potkáme

 

        vzpomeň si na tu hudbu

        vzpomeň si na lásku

 

 

Autor rybka, 13.09.2023
Přečteno 113x
Tipy 7
Poslední tipující: Anfádis, cappuccinogirl, CULIKATÁ, Ophelia81, Sonador, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále spolu, ať jde se nahoru nebo dolů ..

13.09.2023 11:35:19 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí