Lásce

Lásce

 

         Jeden pohled

         první dotek

         elektřina mezi námi

         druhý pohled

         ohlédnutí

         osudové setkání

         neříkej nic

         ani jméno

         kouzlo by se ztratilo

         půjdem spolu

         budem spolu

         zas se všechno vrátilo

         vzpomínky na budoucnost

         z minulosti zbyl jen prach

         neříkej slovo láska

         je to navždy

         už mám strach

 

          ani slovo

 

 

 

Autor rybka, 10.10.2023
Přečteno 86x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Lighter, IronDodo, kozorožka, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí