NARKOMAN

NARKOMAN

Anotace: Není to samozřejmě třeba zrovna takhle, ale já to takhle vidím a cítím...

 

 

Vlasy jak gelem slepené

oči jak ryby studené

a jak vzpomínky zapadlé…

Pleť barvy starých tisků

okolo bezkrevných pysků

dřív dokonce možná retů…

Hleďte - to starý feťák je tu!

 

Dědo, kolikpak roků máte

že takhle dobře vypadáte?

Počkej jen chvíli milý hochu

zamyslet se teď musím trochu:

Padesátku jsem slavil …táty -

tak mě jde na dvacátý pátý…

 

Jen moment – abych trochu ožil

šlehnu si trochu háčka do žil

a už zas - jako vždycky - žiju

v transu a někdy v delíriu…

 

Poslechnete si možná rádi

radu, jak užíti si mládí,

protože stáří v mlhách mizí.

Stáří je pojem pro mne cizí.

 

Stáří či mládí ? Kam se vracet ?

Pro mě je obé

 

                          šestadvacet…

 

 

Autor aravara, 23.03.2013
Přečteno 665x
Tipy 5
Poslední tipující: Cizí neštěstí, Truckle, drew, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tragický, asi pravdivý, ale zároveň vtipný... Co to budu okecávat, dávám ti Tip.

29.03.2013 00:06:33 | Truckle

Díky, tipík není k zahození...

29.03.2013 08:43:41 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí