hnědým sklem

hnědým sklem

mrtvý pták kráčí

středem cesty

červené peří

rozpálené do běla

 

hoří

 

stopy až domů

 

vzájemně si vykrádáme

vlastní krajiny

a pak jsme na sebe

pyšní

 

pyšní

s cizími obrazy

v podpaží

 

Autor ka-te-ri-na, 23.06.2013
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí