Dotek hvězd

Dotek hvězd

Anotace: ...

Držím v dlani motýla,

Ach, on umírá,

Chtěl doletět do nebes

A dotknout se hvězd,

A teď umírá,

 

Snad pro svůj sen?

Snad dotkl se hvězdy,

jež spálila ho na popel?

Nedýchá.

A v dálce zvoní hrana.

Autor Daniela, 26.06.2013
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí