Do nebe

Do nebe

Podej mi ruku, 

vezmu tě na výlet - 

do vyšších sfér života, 

tam, kde z lásky všechno vykvétá, 

tam kde vděčnost hladí po duši, 

kde lidé netuší, 

co je bolest a vše, 

co k ní přísluší. 

 

 

Podej mi ruku, 

neměj strach, 

ztratit hlavu ve výšinách, 

kde motýl barvy duhy má, 

kde radost vše objímá, 

Nech za sebou svůj obal

z ega...  vysleč duši do naha

a vznes se tam, kde budeš doma 

.....

Křídla již máš 

Autor Daniela, 10.07.2013
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí