Intarzie

Intarzie

Anotace: Z niterního sejfu. Věnováno klenotničkám.

Má klenotničko
vzácná omšelá
do víčka
vehladil Ti řezbář
prosvětlené vlisy

/ach, kdybych jenom uměla
poskládat všechna naše kým jsi
za veškeré pokolení,
břitké
i hebké
odvěké vjemy,
nedotknutá kdysi/

Tvoření světa
šestidenní
jak do ořechu
perleťové jmění,

/stmelím tu směsici
ať se čerti žení!/

když Jsi,
sedmého dne
já do Tebe se vtiskám

jsem uvnitř
poťouchle si
pískám
čirou verzi Smění,

za nic Tě nevyměním
Autor zvířenka, 06.08.2013
Přečteno 494x
Tipy 5
Poslední tipující: IkkarisKa, Isquieasuus, Robin Marnolli, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Deset let zpět, moc hezký.

14.08.2023 15:00:35 | IkkarisKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí