Tanec andělů

Tanec andělů

Tvrdě spíš a zdá se,

že tvůj svět je krásnější než ten,

který zažívají bdící.

Nad životem střídají se

- světlo a tma.

Na pomezí obou světů,

hledáš jejich hranici,

tak tenkou...

 

existuje?

 

Tatáž, co se ukrývá mezi dobrem a zlem,

ve chvíli, kdy ďábel obléká andělská křídla

- a andělé tancují v pekelném ohni.

Autor Daniela, 15.10.2013
Přečteno 512x
Tipy 12
Poslední tipující: Sýkorka07, danaska, Anjesis, Martinecka23, Petbab, enigman, Cass, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

samozřejmě...

16.10.2013 00:29:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí