Ztracený pokoj

Ztracený pokoj

Anotace: Pro svého prince na bílém koni jsem už poškozený zboží.. Neví o tom.

Když jsi vešel do pokoje,
všechno dobré zmizelo
a zůstalo jen to špatné..
Tím špatným jsme žili,
to špatné jsme oslavovali
a já nemohla dýchat.
Ztratila jsem se v tom pokoji,
ztratila jsem se v Tobě.

Když jsi vešel do pokoje,
všechno dobré zmizelo.
Špatné věci jsme dělali,
špatný vzduch jsme dýchali
a žili jeden pro druhého,
já pro Tebe skutečně,
ty pro mě jen jako.

Když jsi odešel z pokoje,
nechal jsi mě, jak jsem byla.
Zůstalo jen utrpení,
hezké vzpomínky bledly..
A za všechno to špatné
jsem Tě chtěla nenávidět,
ale nemohla..
Autor Svatá Barbora, 19.11.2013
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí