Odpověď Tobě

Odpověď Tobě

Anotace: Doufala jsem, že už je to za mnou. Doufala jsem, že princ mě vyléčí a už na nic z toho nebudu muset myslet. Možná nepotřebuju prince, ale herák.. Tak jaká je správná odpověď?

Vzpomínám
bylo nám dobře
já chtěla Tebe
Tys chtěl mě…

Vzájemně jsme zkoumali svá těla
a já láskou zahořela.
Tvoje slova pro mě znamenala
nové věci, jež jsem poznávala.
Náhle začala jsem existovat,
nebyla hora, jež nemohla bych zdolat.
Udělals ze mě krásnou vílu,
díky Tobě získala jsem sílu.
Použiju tu sílu teď
na Tvou zradu odpověď.
Autor Svatá Barbora, 07.12.2013
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, AndreaM, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí