...

...

není láska

je jen pocit

"lásky"

 

kdy ustrneš

kdy všechno zhasne

kdy umíněně

trváš na svém

 

to slastné zatmění

na chvíli tě promění

 

byť na chvíli

přeci je

Autor ka-te-ri-na, 19.03.2014
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí