Trochu vratký alibi

Trochu vratký alibi

Anotace: Písňový text

    
    
          TROCHU VRATKÝ ALIBI
    
          Přišel šerif k nám a povídá,
          kdes byl včera o půl desátý?
          Jak tě chvilku nikdo nehlídá,
          mám proč se ti věšet na  paty.
          
[:Zas někdo koně krad,
          tou dobou akorát,
       a myslím, žes to moh bejt zrovna ty.:
]

           
          Povídám mu, ať se podívá,
          kolik lidí tohle město má.
          Jestli neví, že mu povím rád,
          že každej druhej neví, kam by hráb.
          
[:Jestli někdo koně krad,
          tak někdo jinej snad,
      nevím, proč bych to měl bejt zrovna já.:
]

           
          To je trochu vratký alibi,
          řek a zas chce vědět, kde jsem byl.
          Řek jsem, když se ti to nelíbí,
          nech mě, abych ti to vysvětlil.
          
[:Všude, kam se podíváš,
          je to samej zloděj, lhář,
       a každej to chce jenom na mě svíst.:
]

           
          Šerif na to: to mi přijde vhod,
          že víš, jak jsou všichni prohnaný.
          My ty koně najdem podle stop,
          protože jsou nově kovaný.
          
[:Tak nemař drahej čas,
          a nezdržuj mě zas,
       a řekni rovnou, kde jsou schovaný.:
]

           
           
          Jenže koně už jsou prodaný,
          přes kopečky v noci přehnaný,
       a prachy do ruliček smotaný,
          do hlavní koltů nastrkaný,
          tam nebudou nikdy hledaný,
          stačí mít to v hlavě srovnaný,
          takhle byly karty rozdaný,
          ta-ky si chci líz-nout sme-ta-ny!
           
           

          

     Tuto píseň si lze poslechnout na

 

http://youtu.be/cMXB8VJewPs

 

     Je nahrána i nazpívána v rámci mých možností a schopností. Jde mi ale o sdělení melodie a na to snad tento pokus stačí.

            

Autor pedvo, 03.05.2014
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Kaitlynn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš - máte krásný hlas, trochu mi připomíná Cashe.:)

03.05.2014 13:14:46 | Kaitlynn

Jejej, Kaitlynn, to snad trochu přeháníš, ovšem pochvala mě samozřejmě těší, díky.

04.05.2014 10:31:05 | pedvo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí