Květ v dlani zahradníka

Květ v dlani zahradníka

Anotace: ...

Chtělo se mi mlčet,

v tvé přítomnosti ...

 

odletět daleko za moře,

a za horou postavit si chrám,

z vlastního stínu,

dřív než se úplně ztratím,

ve tvém světě.

 

Sám dobře víš, jak tenké

jsou hranice našich těl,

a jak těžko je rozeznávám.

 

Jsi zahradník a já květina,

kterou trháš po kouskách každý den

 

přivoníš k ní

miluješ jí,


jen si nevšimneš,

 

že pomalu vadne,

umírá.

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 06.05.2014
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Luky-33, jitoush, básněnka, Aiury, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....neuvadni....Ji.Dobrý zahradník se stará tak,že jeho květiny
krásně prospívají,zalévá je,živí,hovoří s nimi,raduje se z nich...

06.05.2014 21:19:20 | jitoush

ano muži nás občas vědomě a nebo i nevědomě zabíjejí..a sami nevědí vlastně proč...

06.05.2014 20:23:56 | básněnka

Krásně napsané :)

06.05.2014 20:22:34 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí