Poslední den

Poslední den

Anotace: ...

To, že slunce svítí dnes
neznamená, že vyjde zítra,
kde bereme tu jistotu,
že dožijeme se dalšího jitra?

Se smíchem snažím se vstávat
a i když často je to složité
dále ostatním lidem ho rozdávat.

Každý den užít si jako by byl poslední,
zní to jednoduše, ale věřte mi je to umění.
Častokrát zapomínáme na to co máme na dosah,
slepě uctíváme formu a zapomínáme na obsah.

Dnešek je totiž ta jistota jedná,
proto za něj děkuji když končí a
jsem šťastný, když nový začíná!!

Autor WIRUS, 05.09.2014
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí