Bitva Prvá

Bitva Prvá

Anotace: Nikdy nekončící boj dobra a zla .....

SAMUEL


Jeho příchod na svět
předpovězen byl pověstí,
za svitu krvavé luny
to nic dobrého nevěstí!

Už od útlého věku
slyšel v hlavě hlasy,
do vínku chlapec nedostal
jen dlouhé hnědé vlasy!

Jeho kroky nehlídá
žádný strážný anděl!
NE!
Duši jeho ve svých spárech
má samotný ďábel!

Velitel Legie zkázy
co Lucifer v pekle ukoval,
nejprve chlapce donutil
zbavit se lidí které miloval!

Celý život byl jako
ze špatného snu,
vše směřovalo pomalu
k tomu osudovému dnu!

Naplněny stávají se
ty hrozné slova proroka,
už není cesty zpátky
peklo stvořilo dalšího otroka!

Už dávno nemá žádné city
a zapomněl i plakat,
blíží se všem dnům konec
teď lidstvo bude pykat!!!!

MICHAEL

Mladé dívce do sna
zjevil zářící se anděl,
zvěstující příchod chlapce,
kterého bát bude se
i samotný pán pekel!

Devět měsíců poté
dívka porodí chlapce,
i když porod neprobíhá
zrovna příliš hladce!

Z malého dítka
rostl statný chasník,
nechtěl bojovat
byl to malíř a básník!

Však od malička věděl
jaký osud na něj čeká,
už blíží se ten den
a to ho trochu leká!

V čele andělské armády
bude přesile čelit,
bojovat za pravdu a
k bohu se modlit!!!

BOJOVÉ POLE

Luna září v úplňku
do noci zcela temné,
po tomto letním večeru už
nikdy nebude nic stejné.

Dvě statisícové armády
na bitevním poli,
stojí proti sobě a
jsou v plné zbroji.

Na jedné straně světlo
na druhé temnota,
jak tohle asi dopadne?
Nikde žádná jistota!

Včele temné legie
stojí bojovník Samuel
je připraven bez milosti
spálit všechno živé na uhel!

Včele andělské armády Michael
proti přesile připraven stojí,
ale je dobře připraven
už ničeho se nebojí!

Oslepující blesk
ozářil oblohu,
Samuel dal povel
využít tuto výhodu!

Samuel a Michael
v nelítostném souboji,
na život a na smrt
který z nich to ustojí?

Vítězství je už na dosah
Michael stíná protivníkovo hlavu,
netušil že dnes vyhraje,
i když dobro bylo v právu!

Nastolení míru však
dlouho nepotrvá,
boj dobra a zla
nikdy nekončí -
toto byla pouze bitva prvá!!!

Autor WIRUS, 15.09.2014
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí