Smíření

Smíření

Anotace: Oheň cigaretu zabíjí Cítíš smrt v každém nadechnutí? Vodka ti smysly otupí Chceš...

Oheň cigaretu zabíjí
Cítíš smrt v každém nadechnutí?
Vodka ti smysly otupí
Chceš ale stále víc

Žár ti pálí kůži
Proč ji jen tak nezahodit?
V bolesti vidíš smysl
Chceš ale stále víc

Rozbíjíš láhev, střepy se probíráš
Ten, co jak dýka vypadá
Do dlaní tiskneš, bolí
Chceš ale stále víc

Krev ti stéká po rukou
Zbytky života z tebe prchají
Hřejí a pocit svobody dávají
Chceš ale stále víc?
Autor Nic, 15.12.2014
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig, SmallGeorge, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)
Procítěné

20.12.2014 20:07:59 | Laven De Brig

.."chceme ale stále víc?"...ale špatného...bohužel.

15.12.2014 14:45:34 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí