Výčitky

Výčitky

Anotace: Jak jsi mohl vztáhnout ruku na tenké světlo mé hedvábné noci. Jak jsi mohl vyspat se...

Jak jsi mohl
vztáhnout ruku
na tenké světlo
mé hedvábné noci.

Jak jsi mohl
vyspat se s mou noční můrou.

Jak jsi mohl
odvrátit útok deště
od mé oázy v poušti.

Jak jsi mohl
vyhnat pramínky vod
od oblázků pih na mém těle.

Jak jsi mohl
přejít ulici nářků
a pak ukrást zvony
a nechat mne
na její druhé straně
v němém kostele ...
Autor Howkins, 19.02.2015
Přečteno 422x
Tipy 9
Poslední tipující: cyberwamp, Malá mořská víla, Nikita44, Jort, Jin&Jang, Amonasr, Bufik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vau... tak to mě posadilo na ploutev ST...dokonale jsi vystihl ženu.

11.06.2015 11:57:14 | Malá mořská víla

Vyspat se s noční můrou...zajímavá představa...zaujala mě celá báseň,pěkný

19.02.2015 20:58:15 | Nikita44

Děkuji za pochvalu, někdy se zadaří, pokud
je inspirace.

20.02.2015 06:53:55 | Howkins

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí