Noc s Hamletem

Noc s Hamletem

Anotace: Atentát na Shakespeara.

          Noc s Hamletem

 

   Jeviště bylo sřeželé

   něco shnilého

   bylo cítit ve vzduchu

   princ Hamlet

   se po kulisách válel

   hlediště tiše trpělo

 

   tu sluha jeho věrný

   Polonius

   chopil se mužně činu

   a trůn krále Dánského

   omlátil o hlavy

   všem ve hře zúčastněným

 

   jen královnu a Ofelii ušetřil

   byly to přece ženy

   a Ofélie byla navíc krásná

   tak jaký div

Autor Li-po, 06.06.2015
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí