U nás

U nás

Anotace: ... kde to je u nás? Všude, kde ještě něco zbude.

Sbírka: Exit

Je pěkné býti rosou.
Když potom tráva lehne kosou.
Pár bělásků letí z dohledu.
Jako všechny lásky co nesvedu.
Nejblíž je les a vřes.
Cesta k němu vede přes ves.
Kdo se dívá z té dálky.
Na rodnou krajinu.
Bývá s ní spjatý,
jak pravda ve vínu.
Takové to u nás je.
A kdo panuje bývá starostou.
Pak mladší dorostou.
A svět změní.
Možná v lásku či umění.
Autor w3s, 31.05.2016
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To si piš. Vlastně ty už to máš. Skvělé.

31.05.2016 17:18:41 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí