kód

kód

.

z lásky nebo pro peníze?

mlčela

žádný fenomén 

jen byla odložený případ

kudrnatá holka co nerovná si háro

je jiná než ty tucty stejnejch barbín

nová holka 

jsem do tebe blázen

dnes se nebude umírat na nedostatek citu

 

žádná teorie velkého třesku nevyrovná se lásce

a tvému jménu

výzva co rozhodně příjmu

nebudu jen půl chlapa

dám do toho všechno 

jdu napomoc životu ve tvých stopách

tváři v tvář všem problémům

jsi jediná v davu co se ohlédla

a já ztratil hlavu pro ty oči

něco mi pořád život dlužil

a já beru penále

je to s tebou jak Aljaška v plamenech

poslední cigáro co má tu nejkrásnější závislost

nostop všech zajetí

nejsi žádná z těch holek pod zámkem

miluji tvůj úsměv

otevřený vesmír a jeho náhlej úder

s tebou tak trochu Green Lantern

a muž co dopadl na zem k tobě

 

Možná nebude to v nemoci ani ve smrti

jen stín co někdo vymaže

nechci řešit ty miliony otázek

chci tebe jako žádnou jinou na světě

 

*

 

 

 

Autor poustnivitr, 24.05.2017
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Laika, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem to chtěla otipovat a pak jsem pochopila jaký bych byla narcis ale vzhledem k mému dílu dnes i mohu ale proč bych to dělala žejo :D jen ty jediná mě dokážeš pochopit :)

25.05.2017 22:11:35 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí