Vlezte mi na záda

Vlezte mi na záda

Anotace: Psáno jako hudební text.

Vlezte mi na záda, tak jsem porodila syna
hvězdy mi věštily, ta nejkrásnější z víl
no ať se propadnu, já jsem sakra bílá
a on se narodil fakt z lásky mouřenín

Z domu mě vyhnali, ti co prej mě maj rádi
dělám jen ostudu, ať nevracim se k nim
těmhletěm podobnejm se roděj jenom smradi
a mě se narodil fakt z lásky mouřenín

Vždycky mě lákaly ty uhrančivý voči
na místo parfému vůně těžkých vín
tak jsme se milovali, dokažte mi zločin
když se mi narodil fakt z lásky mouřenín

Měli jsme svatbu velkou, propili se nocí
a já ztrácela se v počtu přítomných
všechny ty rytmy, co nezachytíš v krocích
a já zbouchnutá snad topila se v nich

Když jsem se probudila, těžko bylo ráno
všude jen odpadky, můj milej ležel v nich
zapíchlou kudlu v zádech, to prej přijde samo
když se mi narodil, už měl hustej knír…
Autor Vašek Špongr, 09.09.2017
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí