Dialogy...

Dialogy...

Anotace: Bez vyřčených slov.

DOTEK rtů...
Oddávat se OKAMŽIKU
SMYSLNĚ a bez ostychu
Hladoví po dotyku
STEJNOU ŘEČÍ
...slovo dá slovo
I bez jazyků.
ODLOŽENÝCH do slovníku
Lapat po dechu
K NÁDECHU VÝDECHU
Bez dechu... Ne bezduše
BEZ DUŠE
Kdo ví co. A nic netuše
TOUHA těla po těle
i SLABOST mysli přemůže
Touží po tom...
I kdyby to mělo být
TO JEDINÉ...
Jediné SPOJENÍ, které pomine...
Naše SVĚTY i dál ZŮSTANOU
Tak jak jsou...
To NEDOTKNUTELNÉ ABSOLUTNO
V nás už ale NIKDY NEZHYNE
Nechť dál ŽIJE
Dokud to neuhasíme...
Autor ARTeFakty X. Múzy, 15.08.2018
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Ivana Alexi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí