Člověk jako kniha...

Člověk jako kniha...

Anotace: Co mě zrovna napadá. (eXperiment)

ČLOVĚK s KNIHOU společné?

...mnoho stránek
Kapitola sama o sobě
I nedočtený kus.
Vtipné momenty
Hlášky
Hluchá místa
Mrtvo, nuda
Oči se zavírají
Hlava těžká
Že by brouk?
Jen únava.
Radši bys to přeskočil.
Příběh bez konce
Strhující děj
Nečekané zvraty
Pointa?
Nedokončené věty
Netrpělivost
Fantazie, metafory
Myšlenky
Energie
Poučení..?
Pevná vazba, krásný papír
Doteky
Touhy
Cesty...
Své místo
Místo na Zemi
Občas zapadané prachem
Probuzenými výčitkami
Vždycky se najde
Čeká
Následuje...
Jeden bod
Dokonalé poznání
Emoce, souhra
Paměť
Návraty, vzpomínky
Poznámky
Citáty
Listy
...ohmatané časem
V dobrém i ve zlém
Kdekoliv
Věrnost
Moudrost
Pouto
Vztah
Vůně
Přítel...
Dobrodruh
Hladí i mrazí
Baví
To je kniha
To umí být i člověk
Spolu
V tichu i šumu
Ponoření
V jeden čas.
Jeden život
Dokud je nerozdělí
Zůstane ona...
Dar, víra
To krásné jim
Nikdo nevezme
Ani ten, kdo v nich
Píše...
Že by ten Nahoře?!
Múza?
Prostě Osud...
Nejlepší přítel.
Němý i výmluvný.
A pak už snad jen...
Pes. Taky věrný druh.
Co jen tak nekousne, nezradí...
Autor ARTeFakty X. Múzy, 24.08.2018
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, piťura, kudlankaW, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Shody náhod..?
;)

31.08.2018 08:30:44 | ARTeFakty X. Múzy

dost dobrý výčet...

31.08.2018 08:08:22 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí