Tmavě modré oči

Tmavě modré oči

Anotace: Tmavě modré oči

Vy,
bytosti s očima
tmavě modrýma,
ledovýma
jako hluboký oceán,
působíte trochu temně,
ovšem odhalujete
pozemskou krásu Země.

Jsou to dvě galaxie
a v nich miliardy
a miliardy hvězd.
Vychází z nich
nebeský třpyt nocí,
tyto oči,
lásku i bolest nosí.

Připomínáte mi Neptun,
a zář polární,
co se od oceánu odráží,
která zmrzla
pod tím pohledem.

Tak pojď,
nech se unést.
Bude to cesta dlouhá.
ze své mysli,
ze své duše,
jen tak ta nádhera
vypudit se nedá.
Autor AdrianaRosePink, 28.03.2019
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí