Polední

Polední

Anotace: lyrika ostatní

Po obědě právě
stačil jsem usnout
a navštívil mě
otakárek
o dlouhé stéblo
musel brnknout
by překazil můj
sladký spánek


motýlí přání
a povídání kdo
stírá mu pel
a kterou já chtěl

kdo přijde příště
za slunného dne
snad ne dravé klíště
odpověz můj sne
můj sne...
Autor Jannis, 28.10.2019
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Donne, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí